مدیرکل دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صمت گفت: در سال ۱۴۰۱ از یک سو حذف ارز ترجیحی و افزایش چند برابری هزینه های تولید و از سوی دیگر نبود تهمیداتی برای جبران خلا نقدینگی ایجاد شده در شرکت ها باعث کمبود دارو در داروخانه ها و بیمارستان ها شد.
نایبرئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق ایران میگوید: در بهترین شرایط وزارت بهداشت سوریه پس از ۶ ماه از تاریخ توزیع دارو و در عراق پس از ۹ماه، ۹۰ درصد مبلغ مناقصه را به شرکتهای دارویی ایرانی پرداخت میکنند و مابقی ...
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران اعلام کرد که اسناد و اطلاعات واصله از کامیون های توقیف شده بیانگر این است که داروهای ساخت کشور عراق در این محموله وجود دارد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: میانگین هزینه هر بیمار کرونایی در بیمارستان دولتی پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که ۹۰ درصد آن را بیمه سلامت پرداخت می کند.
تخصیص ارز دولتی به واردکنندگان دارو و مواد اولیه دارویی باعث ایجاد مشکلات فراوان برای تولیدکنندگان دارو در کشور شده است. راه ریشهای حل این مشکل عبور هرچه سریعتر از ارز دولتی است.
کارشناسان اقتصاد سلامت معتقدند انتقال مابهالتفاوت منابع ارزی حاصل از حذف ارز ترجیحی به خدمات بیمهای برای کنترل قیمت دارو پس از حذف آن تجربهای موفق در گذشته است؛ اما برخی نافی این تجربه موفق بوده و بر افزایش ...
انسولین در داروخانهها در حالی نایاب شده که رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران میگوید ۱/۵ برابر نیاز کشور انسولین وارد کردهاند اما کمبود آن به دلیل قاچاق معکوس انسولین است. بیماران دیابتی یا باید انسولین ...
مدیرکل نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از پیوستن ایران به برنامه جهانی پیش خرید و توزیع عادلانه واکسن کووید۱۹ موسوم به «کوواکس» خبر داد.