فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه حدود ۴۲ درصد بیماران کرونایی بدحال کشور در تهران مراقبت های درمانی را دریافت می کنند، بر لزوم اعمال محدودیت های بیشتر و عمیق تری در استان تهران تاکید کرد.
طبق اعلام گمرک ایران در هفت ماه نخست امسال بیش از ۹۱هزار و ۲۷۵ کیلوگرم انواع هورمون انسولین وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه ۳۱۵درصد رشد داشته است اما واردات سرنگ و سرسوزن انسولین روندکاهشی داشته است.
رییس سازمان برنامه و بودجه برای دومین بار در ماه جاری دستور تحصیص مبلغ ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه ملی بابت هزینههای مدیریت و مقابله با ویروس کرونا را صادر کرد.
سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو گفت: مصرف خودسرانه دارو در دوران شیوع ویروس کرونا افزایش یافته و درصد شیوع مسمومیت دارویی با مسکنهای غیر مخدر در سال گذشته حدود ۱۵ درصد بوده که در پنج ماهه نخست سال جاری به ۱۷ درصد رسیده است.
رئیس هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: با توجه به روند کنونی تخصیص ارز دارو، ادامه اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومان قابل دوام نیست اما تصمیم به تغییر آن در سال آینده باید زودتر اعلام شود تا امکان برنامهریزی مناسب وجود داشته باشد.
سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی ایران بهعنوان تنها تشکل قانونی تولید داروی کشور وظیفه خود میداند داروی مورد نیاز بیماران را با بهترین کیفیت تامین نماید و برای رسیدن به این هدف با تمام توان میکند.
کمبود دارویی عدد ثابتی نیست. کمبود دارویی در یک سال گذشته و در مقاطع زمانی مختلف، کمتر از ۲۰ قلم بوده اما فهرست کمبود دارویی سیال است و دارویی که امروز در فهرست کمبود است، ممکن است تا چند روز آینده با واردات یا تولید داخلی از فهرست کمبودها حذف شود و داروهای جدید، جای آن را بگیرد.
پانزدهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها، با شعار «پیشگیری از مسمومیت در همه گیری کرونا، با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم» اول تا هفتم آبان برگزار می شود.
یک داروساز و عضو انجمن علمی داروسازان ایران با اشاره به وضعیت اثربخشی هر یک از داروهای معروف کرونا، گفت: داروهای تخصصی فقط برای کسانی است که در بیمارستان بستری شدهاند و مردم نباید به صورت خودسرانه این داروها را مصرف کنند.
محققان روشی با کارایی بالا و مقیاس پذیر برای سنتز نوعی نانوحامل که به محصولی ختم میشود، که تقریبا می تواند هر مولکول دارویی را بارگیری کند ارائه داده اند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکل تامین برخی اقلام انسولین قلمی تحت تاثیر تحریمها و تاخیر در تامین ارز و نقل و انتقال پول، در عین حال با تاکید بر وفور انسولینهای ویال در بازار دارویی کشور، گفت: با توجه به اقدامات انجام شده، بزودی بازار انسولینهای قلمی نیز تامین شده و حتی کاهش قیمت نیز در مورد این انواع انسولین خواهیم داشت.
رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران میگوید: خبر منتشر شده درباره واردات ۱.۵ برابر انسولین به کشور صحت ندارد و واردات این محصول در سال جاری کاهش نیز یافته است.
رییس هیات امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران با بیان اینکه این نهاد برنامهریزیهای لازم برای مقابله با کووید ۱۹ را در نظر گرفته، افزود: با هماهنگیهای انجام شده دپوی استراتژیک را برای پاییز و زمستان فراهم کردهایم.