رئیس کل بانک مرکزی از واریز پیشپرداخت مربوط به خرید ۱۶.۸ میلیون دوز واکسن کوواکس با همکاری دو بانک ایرانی و سه بانک اروپایی در اولین روز بعد از تعطیلات ژانویه، به حساب کارگزار سازمان بهداشت جهانی خبر داد.
مدیر گروه تحقیقات ویروسشناسی انستیتو پاستور گفت: محققان ایران در همه نسلهای ساخت واکسن کرونا وارد شده اند و در حال پیش بردن کار هستند؛ در نسل پیشرفته این واکسن نیز آماده ورود به مرحله تست انسانی هستیم.
مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران از آغاز مرحله دوم تزریق داوطلبان واکسن ایرانی کرونا خبر داد و گفت: مجوز مرحله دوم تزریق به داوطلبان اولین مطالعه انسانی واکسن ایرانی "کُوو ایران برکت" شب گذشته صادر و این مرحله تزریق امروز (دوشنبه) آغاز شد.
رئیس سازمان غذا و دارو از رفع مشکل کمبود انسولین در کشور خبر داد و گفت: واکسن کرونا نیز به موقع در ایران تامین می شود. مسیر تولید داخل و خرید خارجی واکسن نیز به دقت دنبال و از طریق وزیر بهداشت اعلام می شود. نگران تامین به موقع واکسن کرونا در کشور نیستیم.
رئیس سندیکای تولید کنندگان داروهای انسانی گفت: ایران یک کشور واکسن ساز و از خط تولید، زیرساخت و توانایی تولید واکسن کرونا برخوردار است و برای انتقال و نگهداری هر واکسن خارجی حتی فایزر با پایینترین درجه زنجیره سرد هم امکانات لازم را در اختیار دارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مراحل تولید واکسن ایرانی کرونا به خوبی پیش می رود، مذاکره برای تولید مشترک واکسن با یک کشور خارحی هم در حال انجام است و فاز سوم مطالعه بالینی آن بهمن ماه در ایران اجرا می شود.
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت برای خرید و تولید واکسن کرونا در حال اقدام است و این واکنش وزارت بهداشت به اظهارات ضد واکسن است و افرادی که نمیخواهند واکسن کرونا بزنند، میتوانند این کار را انجام ندهند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: احتمالا اولین واکسن های کرونا که به ایران می رسد از مسیر خرید مستقیم از یک کشور خارجی است، بعد از آن سهمیه ایران از سبد کوواکس می رسد، سپس تولید مشترک انستیتو پاستور ایران با یک شرکت کوبایی است و پس از آن واکسن ایرانی تامین می شود.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ایران به اهمیت دستاوردهای تولید واکسن بومی کرونا توسط جوانان متخصص ایرانی اشاره کرد و گفت: با تولید این واکسن، ایران در ردیف ۱۰ کشور تولید کننده واکسن کرونا قرار گرفت.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: در چند روز آینده انواع فناوریهای ساخت واکسن کرونا با پلتفرمهای دیگری را که تولید داخلی و ملی است، رونمایی میکنیم.
در روزهای اخیر، مجموعهای از تولیدکنندگان واکسن از جمله فایرز، مدرنا، آسترازنکا و چند شرکت چینی مانند سینوواک و سینوفارم با ارائه داده های امیدوار کننده از فاز سوم آزمایش های بالینی واکسن های خود، به جهان امید داده اند که همه گیری کووید-۱۹ به پایان خواهد رسید.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در مراسم آغاز فاز مطالعه انسانی واکسن کرونای ایرانی گفت: علاوه بر این واکسن، ۶ مسیر دیگر را برای تولید واکسن کرونا دنبال میکنیم و این آمادگی را داریم که تا دو هفته آینده ماهانه ۱.۵ میلیون دوز واکسن کرونا تولید کنیم.
اولین تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با نام "کُوو ایران برکت" امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، روی داوطلبان انجام شد.
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به جزئیات تامین واکسن از طریق سبد کووکس، تولید مشترک و تولید داخلی، گفت: در حال حاضر کارآزمایی بالینی فاز یک واکسنِ تولید مشترک با یکی از کشورها، تمام شده است و با نظارت انستیتو پاستور کارآزمایی بالینی فاز دوم در حال انجام است و در صورت اطمینان به ایمنی و کارایی واکسن، فاز سوم مطالعه بالینی که کم خطرترین فاز است، ...
مدیر دارو و فرآوردههای بیولوژیک دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته در کشور برای تولید واکسن کووید ۱۹ گفت: مطالعات و آزمایشهای پیش بالینی این واکسن به پایان رسیده و وارد فاز اول بالینی شده است.
پژوهشگران استرالیایی دریافتند حافظه ایمنی افرادی که به کرونا مبتلا شدهاند، به احتمال زیاد آنان را تا ۸ ماه در برابر عفونت مجدد محافظت میکند که این امیدها برای محافظت دراز مدت واکسنهای ضدکرونا را افزایش میدهد.
رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: تنها در مدت سه روز از آغاز ثبتنام برای انجام تست انسانی واکسن جدید کرونا بیش از ۲۷ هزار نفر برای این کار داوطلب شدند.