محققان در یک مطالعه مقدماتی دریافتند داروی ضدافسردگی «فلووکسامین» از جدی ترین و شدیدترین عوارض در بیماران کرونایی پیشگیری می کند و احتمال بستری شدن در بیمارستان را در آنها کمتر می کند.
مدیر اجرایی شرکت آلمانی «بایونتک» ادعا میکند که واکسن کرونای ساخت این شرکت با همکاری شرکت آمریکایی «فایزر» ویروس کووید١٩ را نابوده کرده و به این همه گیری پایان میدهد.
مطالعات جدید در مورد واکسن فایزر که امید تازهای برای درمان کووید ۱۹ است، نشان میدهد عوارض جانبی این واکسن شباهت زیادی به عوارض جانبی واکسن آنفلوآنزا دارد اما شدت آنها بیشتر است.
تحقیقات نشان می دهد واکسن «ام ام آر» (سرخک، سرخجه و اوریون) با وجود تاثیر کم در بهبود التهاب ریه نمی تواند به عنوان جایگزینی برای واکسن در حال ساخت کووید ۱۹ در نظر گرفته شود.
محققان دانشگاه تولدو اوهایو در مطالعه ای جدید دریافتند که ویژگی های ضدالتهابی و ایمن سازی هورمون اُکسی توسین می تواند در کنترل بیماری کووید۱۹ موثر باشد.
سازمان غذا و داروی آمریکا دارویی را تایید کرد که میتواند از تشدید علائم بیماری در افراد آلوده به کروناویروس که در معرض خطر بسیاری قرار دارند، جلوگیری کند.