سویه جدید ویروس کرونا که در آفریقای جنوبی کشف شده به نظر میرسد با دفع آنتیبادیها از بدن افرادی که پیش از این به کووید-۱۹ مبتلا شدهاند، میتواند آنها را چندین بار آلوده کند.
سازمان غذا و داروی آمریکا اولین ترکیب دارویی ضد HIV با اثر بلندمدت را تایید کرد. این ترکیب دارویی به صورت تزریقهای ماهانه بوده و جایگزینی برای قرصهایی است که در حال حاضر به صورت روزانه برای کنترل آلودگی به ویروس ...
محققان یک موسسه سرطان شناسی در آمریکا واکسنی ابداع کردند که با هدف قرار دادن پروتئین های خاص موجود در سلول های تومور هر بیمار مبتلا به ملانوم میتواند تا چهار سال از عود این بیماری پیشگیری کند.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد ترکیب دو داروی پادتن های تک دودمانی، بار ویروسی کووید-۱۹ را در افراد مبتلا به علائم خفیف تا متوسط این بیماری به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
محققان بر اساس نتایج یک مطالعه جدید متوجه شدند که مصرف سه قرص آسپرین در هفته میتواند خطر مرگ و میر ناشی از سرطانهای سینه و مثانه را تا یک سوم کاهش دهد.
نتایج یک مطالعه که به تازگی منتشر شده است، نشان میدهد که مصرف داروهای رایج فشار خون بر شدت علایم بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که در بیمارستان بستری هستند، هیچ تاثیری ندارند.
نتایج یک مطالعه بزرگ نشان داد که ٢ داروی ضد التهاب «توسیلیزوماب» و «ساریلوماب» خطر مرگ بیماران مبتلا به موارد شدید کرونا را حدود یک چهارم و زمان بستری شدن آنها را در بخش مراقبتهای ویژه ۱۰ روز کاهش میدهد.
عملیات برای ساخت دارو و واکسن برای درمان بیماری کووید-۱۹ از همان نخستین روزهای شیوع این ویروس در نقاط مختلف جهان آغاز شد و غولهای بزرگ داروسازی برای تولید هرچه سریعتر واکسن این بیماری با هم به رقابت پرداختند.