محققان روشی با کارایی بالا و مقیاس پذیر برای سنتز نوعی نانوحامل که به محصولی ختم میشود، که تقریبا می تواند هر مولکول دارویی را بارگیری کند ارائه داده اند.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند سامانهای هیبریدی هیدروژل فیبروئین ابریشم - نانوذرات کیتوسان را برای رهایش داروی دگزامتازون به منظور کنترل التهاب چشم طراحی کنند.
یافتههای یک مطالعه بالینی کوچک در فاز اولیه نشان میدهد، نامزد واکسن چینی کووید۱۹ برپایه ویروس غیرفعال SARS-CoV-۲، بیخطر است و واکنشهای آنتیبادی ایجاد میکند.
پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختراع خود در زمینه تولید واکسن پپتیدی چندگانه علیه ویروس HTLV۱ را در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) به ثبت بینالمللی رساند.
ارسال داروها به اندامها و بافتهای داخلی معمولاً از طریق مصرف داروهای خوراکی ممکن است اما این داروها اغلب قبل از رسیدن به مقصد مورد نظر رقیق و از هم جدا میشوند. ارسال هدفمند داروها در بدن به خصوص روده بزرگ امری دشوار اما ممکن است چرا که اخیرا محققان دانشگاه پردو موفق به توسعه رباتی کوچک برای انجام این کار شدهاند.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته اظهار کرد: امروز نه تنها مشکلی در تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز کادر درمان نداریم بلکه شاهد رسیدن کشور به خودکفایی در تولید بسیاری از این اقلام هستیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از بررسی و تصویب بیش از ۳۰۰ طرح تحقیقاتی در زمینه کرونا (covid-۱۹) در کمیته اخلاق دانشگاه در شش ماه نخست سال جاری خبر داد.
شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مردم پیش از مصرف داروها بویژه داروهای گرانقیمت و وارداتی حتما صحت و سلامت آنها را از طریق سامانه تی تک استعلام بگیرند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) از رکورد جدید افزایش روزانه شمار مبتلایان به کرونا در جهان با ثبت ۲۳۰ هزار و ۳۷۰ مورد ابتلای جدید طی ۲۴ ساعت در روز یکشنبه خبر داد.