در شرایطی که بیشترین کاستیهایی موجود در سطح شهرستان داراب مرتبط با حوزه بهداشت و درمان است، جلسه هماندیشی وزیر بهداشت و هیئت همراه با مسؤ
به گزارش پایگاه خبری «خبردارو» شهرستان داراب در حیطه بهداشت و درمان به ویژه زیرساختهای عمرانی این حوزه از کمبودهایی آشکار رنج میبرد و این معضل، تردد ساکنان این شهرستان به شهرهای همجوار را جهت بهرهمندی از خدمات درمانی گاه حتی برای مداوایی ساده و سرپایی به امری شایع و معمول تبدیل کرده است.
طی روزهای اخیر و در سفر وزیر بهداشت و درمان به استان فارس و شهرهای شیراز، جهرم، فسا، فیروزآباد، لار، زریندشت و در نهایت داراب، مطرح کردن مشکلات مردم در حیطه بهداشت و درمان از طریق رسانههای شهرستان داراب ضرورتی انکارناپذیر بود که نادیده گرفته شد.
مسائل و کمبودهایی که برحسب ملاقات چهره به چهره و اعتماد میان اهالی رسانه و مردم به ویژه قشر محروم و روستائیان، به طور معمول خبرنگاران بیش از مسؤولان از آنها مطلع میشوند و هر خبرنگار دردآشنا و آگاه بر خود واجب میداند که برای رفع این کاستیها قدمی بردارد و مگر نه اینکه رسالت اصلی رسانه همین است؟
با وجود این جلسه هماندیشی وزیر بهداشت و درمان با مسؤولان محلی داراب طی اقدامی عجیب، بدون اطلاع و حضور اهالی رسانه برگزار شد. اعلام نخست برای حضور خبرنگاران صبح جمعه در شورای اداری بود اما روز جمعه درست در همان ساعتی که مقرر بود شورای اداری با حضور تمام مدیران ادارهها و خبرنگاران برگزار شود، جلسهای در مقیاس کوچکتر با تعداد کمتر و به دور از اغیار(بخوانید خبرنگاران!) در هتل نقش شاپور برپا و پس از چند ساعتی خبر مصوبهها به طور پراکنده در فضای مجازی منتشر شد.
اقدامی دور از منطق و بدون در نظر گرفتن جایگاه رسانه در نقد، تحلیل و انعکاس اخبار که برخلاف اعتراض خبرنگاران در فضای مجازی و تماسهای تلفنی خبرنگار فارس با مسؤولان بدون پاسخی روشن و موجه باقی مانده است.
این اتفاق البته در داراب مسبوق به سابقه است اما نیاز به واکاوی و تحلیل دارد. خط کشی و مرزبندی رسانهها به همسو و غیرهمسو یا منتقد و موافق اقدامی است که هیچ تفکر آزاده و سازندهای آن را نمیپذیرد چرا که این نگرش گاه غربالگری رسانه را در مواجهه با مسؤولان به ویژه مقامات کشوری به دنبال داشته است.
هرچند شگفتانه سفر وزیر بهداشت به داراب این بود که تمامیت رسانه زیر سووال رفته و تمام خبرنگاران اعم از همسو و غیرهمسو از برپایی جلسه اطلاعی نداشتند و سووال این است که چنان چه مقرر بود این جلسه بدون حضور خبرنگاران باشد چرا ساعاتی پیش از آن، حضور اصحاب رسانه در شورای اداری مطرح و درست در دقیقه نود، آفیش اعلام شده کنسل و جلسهای دیگر جایگزین شد؟
چرا در تمام شهرهای استان فارس جلسات وزیر با حضور رسانهها برگزار شد و فقط داراب که محرومیتهایش در حیطه بهداشت و درمان بر کسی پوشیده نیست، باید این داستان دنبالهدار را به تماشا بنشیند!؟
و از همه مهمتر چرا نگاه جناحزده که مورد انتقاد نخبگان و سازمانهای مردمنهاد در این شهرستان است به هر امر غیرمرتبطی تسری یافته است!؟
منبع: فارس