۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
کد مطلب : ۳۳۰

مراقب تب کنگو باشید

تب کریمه کنگو به عنوان یک بیماری تقریبا خطرناک، در روزهای گرم سال شیوع پیدا می کند که بهتر است برای مصون ماندن از این بیماری، به نکات بهداشتی توجه کنیم.
مراقب تب کنگو باشید
خبردارو: محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت:

از آنجایی که معمولاً گوشت قبل از استفاده بسیار خوب پخته می‌شود و همچنین رعایت نکات بهداشتی در کشتارگاه‌ها، بسیار بعید است که فردی از طریق خوردن گوشت دچار این بیماری شود. البته ممکن است اگر از جگر خام یا گوشت درست پخته نشده آلوده استفاده کند، مبتلا شود.



منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما