۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۶
کد مطلب : ۱۸۴۴
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا مطرح کرد؛

ایران و مصر؛ مدعیان ساخت واکسن کرونا در خاورمیانه

دکترقانعی گفت: چندین گروه روی ساخت واکسن کرونا در ایران کار می‌کنند همچنین کشور ما و مصر مدعیان تولید این واکسن در خاورمیانه اند.
ایران و مصر؛ مدعیان ساخت واکسن کرونا در خاورمیانه
به گزارش پایگاه خبری خبردارو، دکترمصطفی قانعی رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ مورد از مطالعاتی که مجوز اخلاق دریافت کرده اند به دارو‌های گیاهی و طب سنتی مربوط می‌شود، اظهار کرد: وزارت بهداشت همزمان با دیگر دارو‌ها به دارو‌های گیاهی و طب سنتی هم مجوز فعالیت و انجام تست بالینی ارائه کرده است؛ این مطالعات پس از تست بالینی باید به کمیته بیاید، ثبت شواهد کرده و میزان موفقیت و اثرگذاری دارو‌ها را اعلام کند.



داروهایی نظیر رمدسیور بر التهابات در کرونا اثر ندارند


او ادامه داد: تا این لحظه به این مهم دست یافته ایم که با کاستن از التهابات ریه می‌توانیم مرگ را کاهش دهیم، ولی در تمام اقدامات انجام شده در کل کشور دریافته ایم که دارو‌هایی از قبیل رِمدِسیویر، کلترا و غیره نتوانستند در فاز اول کرونا از التهابات بیماری کاهش دهند.
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا  افزود: اگر در کشور بودجه‌ای برای مقابله با کرونا در نظر گرفته شده باید ابتدا صرف تهیه اکسیژن بیماران شود، مراقبت مؤثر از بیماران در مرحله دوم اهمیت و التزام قرار دارد در نهایت استفاده از کورتون در کاهش التهاب بیمار اثر مثبتی به جای گذاشته که در جایگاه سوم اهمیت، باید مورد توجه قرار گیرد.


کرونا به خودی خود روند کاهشی و درمانی دارد


او ادامه داد:  از سوی دیگر حدود ۸۵ الی ۹۰ درصد مردم در جامعه یا با استامینوفن و یا ترکیبات دارو‌های گیاهی بهبود یافته اند، این دارو‌ها در حقیقت تسکین دهنده آلام و امراض مردم است، زیرا بیماری به خودی خود روند کاهشی و درمانی دارد.
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا به نقل از اسپوتنیک و سازمان بهداشت جهانی گفت: رمدسیویر برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بستری در بیمارستان‌ها در نظر گرفته نشده است و فرق نمی‌کند که شدت بیماری در آن‌ها در چه سطحی باشد.
او گفت: طبق اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، در حال حاضر هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد این دارو باعث افزایش احتمال درمان بیماران یا کاهش نیاز آن‌ها به تنفس مصنوعی شده باشد لذا مشخص شد که این دارو از نظرکاهش میزان مرگ و میر یا سایر نتایج مثبت مهم برای بیماران تأثیر قابل توجهی ندارد.
رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه ایران دانش فنی ساخت واکسن را دارد، گفت: چندین گروه در حال کار کردن روی واکسن هستند و نام ایران در ساخت واکسن در سازمان بهداشت جهانی ثبت شده است لذا ایران و مصر مدعی هستند که در منطقه خاورمیانه در حال ساخت واکسن هستند.
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما