۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
کد مطلب : ۱۳۳۰

درخواست سازمان جهانی بهداشت از کشورها برای تداوم محدودیت‌های کرونایی

سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (دوشنبه) با اشاره به اینکه وضعیت شیوع کرونا در جهان وخیم‌تر شده و در آمریکای مرکزی نیز به اوج خود رسیده، از کشورها خواسته تا اقدامات خود را برای مهار شیوع کروناویروس جدید افزایش دهند.
درخواست سازمان جهانی بهداشت از کشورها برای تداوم محدودیت‌های کرونایی
به گزارش پایگاه خبری خبردارو، تدروس آدهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد روز یک‌شنبه بیش از ۱۳۶ هزار مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر جهان تایید شد که بیشترین شمار روزانه‌ایست که تاکنون به ثبت رسیده است.
وی افزود با گذشت بیش از شش ماه از وقوع همه‌گیری کرونا اکنون وضعیت شیوع شدت گرفته و زمان مناسبی برای توقف یا کاهش اقدامات مقابله‌ای با آن برای کشورها محسوب نمی‌شود.
مایک رایان، رئیس فوریت‌های پزشکی سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرد: این عفونت در کشورهای آمریکای مرکزی از جمله گواتمالا هنوز در حال افزایش است و بیماری همه‌گیر به وضعیت "پیچیده‌ای" رسیده است.
وی با نگران کننده دانستن وضعیت این منطقه در حال حاضر، خواستار رهبری شدید دولت و پشتیبانی بین المللی از منطقه شد.
از سوی دیگر برزیل اکنون یکی از مراکز شیوع این بیماری همه‌گیر بوده و پس از ایالات متحده آمریکا بیشترین شمار مبتلایان به کووید-۱۹ را در جهان به خود اختصاص داده است. همچنین شمار قربانیان این بیماری در برزیل هفته گذشته از ایتالیا پیشی گرفت.
وزارت بهداشت برزیل پس از حذف آمار و ارقام جمع آوری شده برای مرگ و میر کروناویروس در این کشور از یک وب سایت ملی، سردرگمی و جنجال بیشتری را با انتشار دو مجموعه متناقض از ارقام برای آخرین موارد ابتلا و تلفات ایجاد کرد.
با این حال مایک رایان داده‌های برزیل را تاکنون کاملاً دقیق دانست اما تاکید کرد ارتباط پایدار و شفاف مقامات بهداشتی با مردم برزیل برای اطلاع‌رسانی در مورد وضعیت شیوع و خطرات آن اهمیت زیادی دارد.
ماریا ون کرخوف، همه‌گیرشناس و مدیر ارشد سازمان جهانی بهداشت نیز اظهار داشت که "رویکرد جامع" در آمریکای جنوبی ضروری است.
شمار مبتلایان کروناویروس جدید در سراسر جهان تاکنون بیش از هفت میلیون و ۲۲۲ هزار نفر و شمار قربانیان نیز بیش از ۴۰۹ هزار نفر اعلام شده است. ون کرخوف با اشاره به این آمار اعلام کرده هنوز تا پایان همه‌گیری کروناویروس راه زیادی باقی مانده است.
این در حالی است که مقامات بهداشتی سنگاپور به تازگی اعلام کرده‌اند بیش از نیمی از موارد کرونا در این کشور بدون علامت بوده‌اند و از این رو مقامات سنگاپوری رفع محدودیت‌های مقابله‌ای خود با کروناویروس را به تاخیر انداخته‌اند.
بنا بر گزارش رویترز، به رغم شمار زیادی از کشورهایی که ناقلان بدون علامت کرونا را کشف کرده‌اند، ون کرخوف این موارد را نادر دانسته‌ و اعلام کرده معلوم نیست این ناقلان منجر به شیوع بیشتر کرونا می‌شوند یا خیر؟
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما