مدیرکل دفتر صنایع غذا و دارو وزارت صمت گفت: در سال ۱۴۰۱ از یک سو حذف ارز ترجیحی و افزایش چند برابری هزینه های تولید و از سوی دیگر نبود تهمیداتی برای جبران خلا نقدینگی ایجاد شده در شرکت ها باعث کمبود دارو در داروخانه ها و بیمارستان ها شد.
عضو سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با تاکید بر ضرورت منطقیسازی قیمت دارو گفت: درصد مارژین (حاشیه سود) دارو بگونه ای در نظر گرفته شده که تورم تحمیل شده بر اقتصاد را پوشش نمی دهد.
رییس اتحادیه واردکنندگان دارو گفت: مهلت ۱۸۰ روزه برای رفع تعهد ارزی باعث بروز مشکلات شده و این درحالیست که راهکارهای مناسبتری برای تضمین ورود کالاهای مشمول ارز ترجیحی وجود دارد.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی بخش کوچکی از مواد اولیه را در صنعت داروسازی پوشش می دهد که شاید بتوان گفت فقط حدود ۲۰ درصد هزینه های محصول باشد اما موانع زیادی بر سر راه تولید و صادرات ایجاد کرده ...
رییس اتحادیه واردکنندگان دارو گفت: حدود ۵ سال است که کارخانجات ما نوسازی نشده و ماشین آلات هم بدرستی سرویس نشدند چرا که ارز به ماشین آلات اختصاص نیافت و واردات ماشین آلات جدید هم ممنوع بود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: قرار بود از اول سال ۷ هزار میلیارد تومان ماهانه به بیمهها پرداخت شود و مجلس بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان در بودجه پیشبینی و تأکید کرد اگر بخواهید ارز ترجیحی را حذف کنید باید ...
نایب رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو گفت: ما در سال حدود ۴۰ هزارمیلیارد تومان ارز ۴۲۰۰ تومانی مصرف میکردیم یعنی مابه التفاوت ارز ترجیحی و نیمایی حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان میشد که در بودجه امسال هفتاد هزار میلیارد ...
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: در وزارت بهداشت از طریق کمیتههای هفت گانهای که برای حذف ارز ترجیحی تشکیل شده کار بررسی قیمت گذاری جدید داروها را آغاز کرده ایم.