به گزارش پایگاه خبری خبردارو، دکتر ایرج حریرچی در همایش کارآفرینی فناوریهای دیجیتال پزشکی و سلامت که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهار کرد: به چهار هدف اصلی در نظام سلامت که شامل افزایش سلامت مردم، محافطت از مردم در برابر هزینههای سلامت، افزایش رضایتمندی مردم و افزایش کارایی است، باید توجه بیشتری کرد.
وی با بیان اینکه ۱۰.٤ درصد از تولید ناخالص جهانی صرف حوزه سلامت میشود، خاطرنشان کرد: هزینههای بهداشتی و درمانی در دنیا بیشتر از مجموع هزینههای نفت، گاز و تسلیحات جهانی است و در ۵۰ سال گذشته در تمام کشورها هزینههای بهداشتی و درمانی افزایش مستمر پیدا کرده است که این حجم عظیم مالی فرصت بزرگی برای سرمایهگذاری در فناوریهای دیجیتال مربوط به حوزه سلامت فراهم میکند.
حریرچی بیان کرد: در کشورهای مختلف در تمام حوزههای خدماتی از جمله حوزه بهداشت و درمان، از ٢٠ تا ۳۰ درصد از منابع استفاده بهینه نمیشود و فناوریهای دیجیتال و کسب و کارهای نوین میتوانند در صرفه جویی مالی و استفاده بهینه از منابع کمک موثری کنند.
بنابر اعلام وبدا، معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: محدودیت های مالی یکی از مهمترین موانع برای دستیابی به اهداف حوزه سلامت است و به نسبت مشخصی از درآمد سرانه ناخالص ملی برای حفظ هر سال عمر میتوان هزینه کرد. بنابراین با استفاده از فناوری های دیجیتال هم بهره وری از منابع باید افزایش یابد و هم فناوری های نوین حوزه سلامت در دسترس عموم مردم قرار گیرد.
بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان نظام پزشکی، همچنین دکتر محمدرضا ظفرقندی - رییس کل سازمان نظام پزشکی در این مراسم فناوریهای پزشکی و سلامت، گفت: ارتقای زیست بوم فناورانه در حوزه نظام سلامت، شناسایی نیازها و حل نیازهای آموزشی و پژوهشی آینده محور در بستر فناوریهای نوین و توسعه استارت آپهای فناورانه و تلاش برای ورود شرکتهای دانش بنیان در عرصه نظام سلامت از رویکردهای بسیار مهم و مورد توجه سازمان نظام پزشکی و جامعه پزشکی کشور است و در این مسیر دست همه فناوران را به گرمی میفشاریم.
این رویداد که توسط سازمان نظام پزشکی و با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری شتابدهنده تخصصی ابر زندگی برگزار شد آغازی بر توسعه فناوری های دیجیتال سلامت با رویکرد فناوری های آینده محور بود. در این رویداد ۱۰۰ تیم فناور شرکت کرده و طرح ها و فناوری های خود را در معرض داوری و سرمایهگذاری قرار دادند. ۱۰ تیم برگزیده برای آغاز فرایند شتابدهی به شتابدهندههای تخصصی معرفی شدند.
منبع:ایسنا