رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی و مسئول برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی وزارت بهداشت، جزئیات طرح "بهداشت محیط در نوروز" را اعلام کرد.
طرح "مهندسی بهداشت محیط" در سلامت نوروزی آغاز شد
20 اسفند 1397 ساعت 10:49
رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی و مسئول برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی وزارت بهداشت، جزئیات طرح "بهداشت محیط در نوروز" را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری «خبردارو» به نقل از ایسنا سیدرضا غلامی درباره جزئیات برنامه نوروزی وزارت بهداشت برای بازرسی اماکن عمومی، رستورانها و ... اظهار کرد: برنامه "مهندسی بهداشت محیط" در سلامت نوروزی از امروز (دوشنبه) ۲۰ اسفند ماه با دستور مقام عالی وزارت بهداشت در سراسر کشور آغاز میشود و تا ۲۰ فروردین ماه تا مدت یک ماه ادامه دارد. امروز مانور نوروزی این طرح را با حضور سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی آغاز میکنیم و این مانور به طور همزمان در سراسر کشور اجرایی میشود.
رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی در ادامه، افزود: در روزهای تعطیل نوروز حدود هزار تیم عملیاتی سیار در اختیار داریم که اماکن مختلف را مورد بازرسی قرار میدهند. همچنین در روزهای اداری ۳هزار تیم بازرسی داریم که بالغ بر ۶ هزار بازرس در این برنامه درگیر هستند و کلیه مراکز و اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، مراکز اقامتی، اماکن بین راهی، رستورانهای بین راهی، پایانههای مسافربری، سرویسهای بهداشتی درون و برون شهری و کلیه کمپینهای مسافرتی جمعیت هلال احمر و غیره را مورد بازرسی قرار میدهند.
غلامی با بیان این که مردم میتوانند تخلفات بهداشتی را به سامانه "۱۹۰" اطلاع دهند، افزود: برخورد با متخلفان بر اساس قانون صورت میگیرد. به این صورت که ابتدا به آنها اخطار داده شده و خاطیان نیز به مراجع قضایی معرفی خواهند شد. در مراکز و اماکنی که نیاز باشد، همزمان با اخطار، تعطیلی موقت نیز داده میشود و مرکز پلمب خواهد شد.
مسئول برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در پایان صحبتهای خود، همچنین اضافه کرد:ما با مراجع قضایی بازدیدهای مشترک داریم و بعضا قاضی کشیک هم همراه تیم حضور دارد که میتواند بلافاصله با دستور قضایی برخورد لازم را انجام دهد.
کد مطلب: 52