به گزارش پایگاه خبری خبردارو، دکتر حسین وطنپور روز شنبه افزود: در تلاش هستیم تا از توان و ظرفیت بخش خصوصی و خیرین در توسعه فعالیتهای تحقیقاتی بهره بیشتری ببریم.
وی از شرکتهای بزرگ تقاضا کرد حضور گستردهتری در این زمینه داشته باشند و بخش از سرمایه خود را در راه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نخبگان کشور صرف کنند.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت افزود: بخش دولتی توان سرمایهگذاری بیشتر در این زمینه را ندارد و از توان خیرین و بخش خصوصی باید استفاده شود.
وطنپور ادامه داد: خیرین و نیکوکاران اقدامات بسیار خوبی در زمینه مسجد و مدرسهسازی انجام دادهاند که امیدواریم در زمینه حمایت و پشتیبانی از فعالیتهای پژوهشی هم گامهای ارزندهای بردارند.
وی، به تعداد مرکز رشد در دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: اکنون بیش از ۸۰ مرکز رشد در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور فعالیت میکنند.
فرصت کار و تلاش برای نخبگان کشور فراهم شده است
وطنپور با اشاره به اینکه فرصت کار و تلاش برای نخبگان کشور فراهم شده است، گفت: اقدامات خوبی در سالهای اخیر توسط دستگاههای مختلفی از جمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده تا نخبگان با دغدغههای کمتری به دنبال تحقیق و پژوهش باشند.
وی گفت: ما همیشه نگران خروج نیروهای نخبه از مملکت بودیم که با اقدامات انجام شده توسط دستگاهها هم شرایط برای نخبگان فراهم شده و هم شاهد بازگشت نیروهای نخبه به کشور هستیم.
وطنپور به تعداد پارکهای علم و فناوری در حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: تاکنون چهار مجوز راهاندازی پارک علم و فناوری صادر شده که دو مورد آن برای تهران و یک مورد مشهد و مورد آخر هم برای اصفهان صادر شده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با اختصاص بودجه و حمایتهای دولت در آینده نزدیک شاهد افتتاح و راهاندازی این چهار پارک علم و فناوری باشیم.
منبع: ایرنا