به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبردارو؛ دکتر نوشین محمدحسینی درباره نحوه امحاء داروهای بدون مصرف یا تاریخ گذشته، افزود: سال گذشته این طرح به صورت پایلوت از سوی ۱۰۰ داروخانه منتخب در تهران انجام شد و شرکتها تقبل کرده بودند پنج تن زباله دارویی را به صورت رایگان بیخطرسازی کنند تا از ورود این داروها به طبیعت جلوگیری شود.
وی ادامه داد: در اجرای پایلوت طرح، این داروها به شرکتهایی که آنها را بیخطر کرده و با روش صحیح امحاء میکنند ارسال و به صورت رایگان این اقدامات انجام شد اما ادامه این کار مستلزم پرداخت هزینه امحاء و حمل و نقل است.
محمدحسینی افزود: باید توجه کرد که شرکتهای امحاءکننده در سه شهر قزوین، ساوه و اصفهان قرار دارند که زبالههای دارویی باید به آنجا حمل و امحاء شوند. طبیعتا این اقدام هزینههای بزرگی را میطلبد که باید از کمک خیرین و دوستداران محیط زیست استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم این برنامه را در اسفند ماه امسال مجددا اجرا کنیم تا در زمانی که مردم در حال خانهتکانی هستند، داروهایشان را هم جمعآوری کرده و به داروخانههای منتخب تحویل دهند. بنابراین مردم فعلا داروهایشان را نگه دارند تا مجددا داروخانههای منتخب را اعلام کنیم. در عین حال مردم داروهایشان را در دو بخش مایع و جامد جداسازی کنند تا نشت و شکستگی اتفاق نیفتد.