یک فوقتخصص گوارش و کبد، رژیم غذایی که بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت کنند را تشریح کرد.
بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت "سی"
11 تير 1398 ساعت 15:54
یک فوقتخصص گوارش و کبد، رژیم غذایی که بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت کنند را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه خبری خبردارو، دکتر سیدموید علویان درباره رژیم غذایی که بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت کنند، گفت: درباره نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید در تغذیه خود رعایت کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما مهم این است که ابتدا شدت بیماری کبدی را تعیین کرده و در عین حال از رژیمهای سخت نیز دوری کنند.
وی افزود: باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوخت و ساز بدن دارد و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمیرسد. از طرفی با تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم اضافی حاصل از سوخت و ساز مواد نیز ممکن نخواهد بود.
علویان ادامه داد: بر این اساس در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی به ویژه گوشت قرمز خودداری کرده و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئینهای گیاهی استفاده کنند.
علویان با بیان اینکه مصرف سبزیجات و میوههای تازه که سرشار از مواد آنتی اکسیدان هستند برای بیماران مبتلا به هپاتیت سی بسیار مفید است، گفت: بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید از مصرف غذاهای دودی که دارای نیتراتها هستند نیز خودداری کنند.
منبع:ایسنا
کد مطلب: 367