مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید کرد.
ویتامین D بدن چگونه تامین شود/مصرف مواد لبنی و پروتئینی
ایفدانا , 28 بهمن 1399 ساعت 13:36
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری خبردارو،دکتر محمدحسین عزیزی به اهمیت مصرف ویتامینها و مکملها در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: اگر همراه با رژیم غذایی مناسب از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند.
وی با عنوان این مطلب که مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ، مغزها و…، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از طریق مواد غذایی تأمین میشود، افزود: یکی از مشکلات جامعه ما کمبود ویتامین D است.
عزیزی با اشاره به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D، گفت:در حال آغاز پایلوت غنی سازی نان با ویتامین D هستیم تا در مرحله بعد به صورت کشوری این کار انجام شود.
کد مطلب: 2210