کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

هشدار رئیس کمیسیون بهداشت مجلس | سلامت روان‌ مردم مناطق سیل‌زده مطلوب نیست

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس می‌گوید: گرچه وزارت بهداشت برای بهبود وضعیت سلامت روان مردم مناطق سیل‌زده، اقدامات خوبی انجام داده اما واقعیت آن

4 ارديبهشت 1398 ساعت 15:12



به گزارش پایگاه خبری «خبردارو» دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار همشهری آنلاین با بیان این مطلب افزود: با وجود حجم کار بسیار زیادی که مردم و مسئولان برای سیل‌زدگان انجام داده اند اما به‌دلیل میزان بالای خسارت‌ها مردم هنوز مشکلات متعدد دارند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید می‌کند:  توجه به بهداشت روانی و سلامت روان مردم مناطق سیل‌زده،  بسیار مهم و حیاتی است که نباید به راحتی از آن گذشت و از آن غافل شد. بسیاری از مردم در یک لحظه، کل زندگی‌شان زیر آب رفت،  زندگی که سالها برای آن تلاش کرده بودند. به همین دلیل، متاسفانه  آسیب‌های روحی و روانی که به آن‌ها وارده شده، بسیار زیاد است و نیاز به کمک و همراهی فوق‌العاده دارند. در این میان زنان، کودکان و سالمندان نیاز به توجه بیشتری دارند چون آسیب‌پذیری آنها بیشتر است.
شهریاری تاکید می‌کند: باید همراه با انواع و اقسام کمک‌ها و همدلی‌هایی که برای مردم مناطق سیل‌زده انجام می‌شود، موضوع رسیدگی به سلامت روان مردم مورد توجه جدی قرار گیرد و علاوه بر آن، این مهم به طور مستمر پیگیری شود و خانواده‌های آسیب‌دیده، رها نشوند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی می‌گوید: اهمیت بهداشت روانی مردم مناطق سیل‌زده به هیچ وجه نباید فراموش شود و مورد غفلت قرار گیرد. کمبودها و نقاط ضعف باید به درستی شناسایی شود و سپس با تدبیر درصدد برطرف کردن کمبودها باشیم.نیاز به تیم‌های متخصص و با تجربهشهریاری تاکید می‌کند:  رسیدگی به وضعیت بهداشت روان سیل‌زدگان نیاز به تیم‌های متخصص و با تجربه دارد چرا که برای برخی از مردم به دلیل آسیب‌های بسیار زیاد روحی و روانی باید مداخلات درمانی هر چه سریع‌تر انجام شود و تحت درمان قرار گیرند بنابراین برای این گروه اعزام کارشناس و کارشناسان ارشد، به تنهایی کافی نیست و  به نظر می‌رسد که در این زمینه ضعف داریم. نیاز به متخصصان محسوس است.
او  می‌گوید: رسیدگی به مشکلات روحی و روانی مردم مناطق سیل‌زده باید به صورت تخصصی و مستمر انجام شود تا موثر واقع شود. برگرداندن مردم از لحاظ روانی به شرایط ایده ال دشوار است و کار آسانی نیست بنابراین به هر میزان که تجربه و تخصص تیم های اعزامی بیشتر باشد، نتایج موثرتر است.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اضافه می‌کند: به همان اندازه که در زمینه کنترل و پیشگیری از بیماری‌های واگیر در مناطق زلزله‌زده مسئول هستیم برای بهبود شرایط روحی و روانی مردم هم مسئولیت داریم تا بتوانیم آنها را به زندگی برگردانیم. باید امید به زندگی را در آنها تقویت کنیم. باید هر آنچه که می‌توانیم با تدبیر و برنامه‌ریزی مناسب و منسجم انجام دهیم.
شهریاری می‌گوید: پنجشنبه به استان سیستان و بلوچستان سفر خواهم کرد و در زمینه وضعیت سلامت روان مردم مناطق سیل‌زده این استان،  بررسی‌های  لازم را انجام خواهیم داد.
 رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید می‌کند: از آنجا که آسیب های روحی و روانی، سلامت جسم انسان را هم تهدید می‌کند و مشکلات بسیار به همراه دارد، قطعا در کمیسیون بهداشت مجلس این موضوع را با جدیت بیشتر بررسی خواهیم کرد.
 


کد مطلب: 118

آدرس مطلب :
https://www.khabardaroo.ir/news/118/هشدار-رئیس-کمیسیون-بهداشت-مجلس-سلامت-روان-مردم-مناطق-سیل-زده-مطلوب-نیست

خبر دارو
  https://www.khabardaroo.ir